EVA ZANDER COACHING &VÄGLEDNING

 

Holy fire II Uppgraderingskurs 

Holy fire är ständigt under utveckling. Därför har Holy Fire-systemet har uppgraderats och så även Reiki utbildningarna från ICRT. Denna uppgradering innebär att även initieringarna för Reiki I, II och ART ges på ett liknande sätt som mastertändningar. De benämns som Placeringar. Dessa Placeringar blir mycket kraftfullare än vanliga initieringar, eftersom energin går direkt till eleven utan att passera genom läraren först. Uppgraderingen innebär också att det blir lättare att kombinera Holy Fire med andra Reikisystem så att de arbetar i harmoni med varandra. Dessutom blir det förstås en energihöjning också, så att du kan kanalisera kraftfullare energier för vid såväl behandlingar och kurser.

Uppgradering till Holy Fire II
Du som har Holy Fire och vill uppgradera till Holy Fire II, kan göra hos oss. Det tar ca två-tre timmar, beroende på om du gör det individuellt eller tillsammans med andra  elever. Kostnaden är 800 kr.

Vill du ha den gamla typen av Reiki med tillägg av de tibetanska symbolerna finns det fortfarande möjlighet att få dem hos oss. Ring oss för ytterligare information. 

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.