Våren 2018

Stressad och slutkörd? Kom till oss och prova healing. En friskvårdsmetod som finns över hela världen. Eller kom och lär dig meditera i vår meditationscirkel! 

Nytt år och nya möjligheter. Här är lite nyheter från Villa Mariposa!

Vill du ha medial vägledning per telefon. Ring eller emaila för tidsbokning! Även årsläggning kan du få via telefon.

För dig som är intresserad av att lära dig shamansk healing och gå i medicinkvinnans/mannens fotspår så påbörjar vi en schamanutbildning på ett år i höst. Det är en ettårig kurs och Du får lära dig alla de shamanska grunderna och sakta med säkert träda in i en magisk värld. Läs vidare på denna länkar! 

Schamansk 1-årig kurs

 

Du har också möjlighet att gå privat  lärlingsutbildning och få individuell utbildning inom shamanism. Detta är det ursprungliga och traditionella sättet att lära och är individanpassat efter dina behov och förmågor. 

Vi kör kontinuerligt Reiki och Karuna kurser. Dessa är nu uppgraderade till senaste Holy fire II. Har du nyligen gått vår Reiki Master Holy fire - kontakta oss för uppgradering till Holy fire II 

Om du vill ge bort en medial vägledning, behandling, kurs eller något annat vi erbjuder så kontakta oss. Vi skriver gärna ett vackert presentkort  som du kan ge som gåva till någon du tycker om.  

Vi planerar även i vår en gudinnedag där vi arbetar med gudinneenergier, skönhet och inre styrka. Träd in i cirkeln tillsammans med andra kvinnor för att upptäcka din magiska feminina kraft och styrka! Dagen blir i maj.

Du kan på flera tjänster välja mellan email, Skype och telefon. Kontakta oss med dina önskemål så ger vi dig ett förslag hur vi kan arbeta ihop och vad priset kan bli. 

Vi erbjuder också en Andlig spa-dag. Det är en kombination med schamansk healing,  medial vägledning samt meditation och intuitionsövningar under en dag.( 6 tim) Ni ska vara två personer för att vi ska kunna genomföra detta. Priset är 1500:- / person och i priset ingår lätt förtäring samt the/ kaffe. 

Med kärlek till Er

Eva