Våren 2018

Stressad och slutkörd? Kom till oss och prova healing. En friskvårdsmetod som finns över hela världen. Eller kom och lär dig meditera i vår meditationscirkel! 

Nu äntligen har våren kommit till Villa Mariposa och Onsala. Här är lite nyheter från Villa Mariposa!

Via telefon, Skype och email

Nu satsar vi på att även erbjuda långväga kunder våra tjänster. Vill du ha medial vägledning per telefon. Ring eller emaila för tidsbokning! Även årsläggning kan du få via telefon.

För dig som är intresserad av att lära dig shamansk healing och gå i medicinkvinnans/mannens fotspår så påbörjar vi en schamanutbildning på ett år i höst. Det är en ettårig kurs och Du får lära dig alla de shamanska grunderna och sakta med säkert träda in i en magisk värld. Läs vidare på denna länkar! 

Schamansk 1-årig kurs

Lärlingsutbildning 

Du har också möjlighet att gå privat lärlingsutbildning och få individuell utbildning inom schamanism och schamansk healing. Detta är det ursprungliga och traditionella sättet att lära och är individanpassat efter dina behov och förmågor. Detta kan du även göra på distans. 

Vi kör kontinuerligt Reiki healing och Karuna healing kurser. Dessa är nu uppgraderade till senaste Holy fire II. Har du nyligen gått vår Reiki Master Holy fire - kontakta oss för uppgradering till Holy fire II 

Om du vill ge bort en medial vägledning, behandling, kurs eller något annat vi erbjuder så kontakta oss. Vi skriver gärna ett vackert presentkort  som du kan ge som gåva till någon du tycker om.  

Gudinnedag

Vi planerar även i höst en gudinnedag där vi arbetar med gudinneenergier, skönhet och inre styrka. Träd in i cirkeln tillsammans med andra kvinnor för att upptäcka din magiska feminina kraft och styrka! Dagen blir 21 september. 

Du kan få flera tjänster välja mellan email, Skype och telefon. Kontakta oss med dina önskemål så ger vi dig ett förslag hur vi kan arbeta ihop och vad priset kan bli. 

Vi erbjuder också en Andlig spa-dag. Det är en kombination med schamansk healing,  medial vägledning samt meditation och intuitionsövningar under en dag.( 6 tim) Ni ska vara två personer för att vi ska kunna genomföra detta. Priset är 1500:- / person och i priset ingår lätt förtäring samt the/ kaffe. 

Med kärlek till Er

Eva