Medial vägledning

 

 

 

 

Ibland kan man känna att man fastnat och behöver hjälp för att komma vidare i livet. Hitta nya lösningar, få råd och vägledning eller ny inspiration. Det är då du kan ha hjälp av medial vägledning. Med nya infallsvinklar kan man ibland se situationen lite klarare och känna mer tillförsikt inför framtiden.

Årsläggningen visar vilka energier som är på väg in i ditt liv kommande år. Från olika aspekter tittar vi på vad du har för möjligheter och vilka utmaningar du står inför. Hur din hälsa blir och vad du ska tänka på för att må så bra som möjligt. 

Vägledningen passar när du behöver klargöra en utmaning eller problematisk situation. 

Jag ser vår session som en liten ceremoni och jag arbetar med speciella kort som är inspirerade från Mayaindianerna. Med min intuition och genom att ta emot bilder, känslor och tankar medialt och med korten som hjälpmedel tar vi reda på vart du är på väg, vilka möjligheter du har, vilka utmaningar och eventuella förändringar du står inför det kommande året. Du får också veta vilka verktyg du har för att klara dessa utmaningar och mycket  mera. Har du specifika frågor tittar vi självklart på dessa.

Vägledning priser

60 min  800 kronor 

Kan även kombineras med schamansk healing, se under Nyheter

NYHET! Årsläggning/medialvägledning via telefon pris  

20 min 400:-

30 min  500:-

60 min  800:- .

betalas i förskott med Swish eller bankgiro

Emaila eller ring mig så får du instruktioner för att erhålla din personliga årsläggning via email eller telefon 

 

                                                      .