Meditation och trumresor

Välkommen till våra meditationscirklar på onsdagskvällarna. Jag leder dig i meditationen och efteråt finns möjlighet till sharing och  fika. Under meditationerna är jag i kontakt med mina andliga guider som vägleder mig vilka meditationer som behövs för de närvarande deltagarna.

Meditationerna är mycket kraftfulla och djupverkande. De innehåller mycket healingenergier som du får ta emot under meditationerna. De

  • öppnar upp din andliga kontakt
  • ökar din självkänsla och självacceptans
  • balanserar dig för nya tidens frekvenser
  • besöker dina tidigare liv
  • öppnar upp kontakten med ditt högre jag
  • låter dig vara i närvarande i nuet

Ibland använder jag min trumma för att ge djupgående healing. Med trummans rytm tar vi oss till en annan dimension. En värld där du kan hitta visdom och kraft som du behöver i ditt liv just nu. Du kanske möter ditt kraftdjur som kan hjälpa dig att utveckla sidor som stärker dig och utvecklar dig.Det man upplever under en guidad meditation kan ge insikter som man tidigare inte haft och som kan hjälpa ens personliga utveckling framåt.

 mediatationevalundgren

Är du intresserad av trumresor eller guidade meditationer på annan plats än Villa Mariposa så hör gärna av dig till mig. Du kan också samla ihop några vänner så kan vi anorda en kväll eller en cirkel där vi skräddarsyr efter ert intresse.

Fakta om:

Meditation är en gammal teknik som innebär att du lär dig lägga din uppmärksamhet inåt kombinerad med fysisk avslappning.  I stillhet lär du dig att lyssna inåt, reflektera, vara i nuet. Syftet med meditationen är att man ska stilla sitt sinne, bli mer harmonisk och ge ökad insikt. Ordet meditation kommer från latinets meditare, som betyder att föras mot mitten, mot centrum. Vi arbetar med olika meditationstekniker såsom andningsövningar, avslappnings-övningar, mantran och ledda meditationer. Vi släpper alla intryck och söker inåt mot vårt inre centrum, vårt innersta. Meditation är välgörande för både kropp och själ. Spänningar släpper, puls och blodtryck sjunker. Ångestnivån sänks och du stillar den inre dialogen.

Onsdagar

Pröva på kvällar Pris 100:-

ANMÄL DIG VIA EMAIL, TEL ELLER SMS

Onsdag den 15 okt kl 19

Måndag den 20 okt kl 19

 

Onsd 22/10  kl 19-20.30

5 ggr    pris 1000:-   

 

Gå till Kalender för att få närmare information